O AGENCIJI

Licencirani eksperti iz oblasti računovodstva koji će pomoći da poboljšate svoj biznis.

Popunite formu za poslovnu saradnju na sajtu ili nas pozovite za ponudu.

 

“Uspeh je neizbežan, ukoliko prave ljude postavimo na pravo mesto.”
Henri Lerd

Usluge koje mi pružamo

Računovodstvene usluge
Veliki broj aktivnosti spada pod računovodstvene usluge, stoga je veoma važno da izaberete računovodstvenu agenciju koja će Vam pomoći da ostvarite poslovne ciljeve I unapredite poslovanje.

Knjigovodstvene usluge
Knjigovodstvena agencija MIUS poslovnim partnerima pruža računovodstvene, knjigovodstvene, savetodavne i finansijske usluge u cilju poboljšanja poslovanja I efikasnosti na svim poljima

Obračun zarada i naknada zarada
Odnosi se na sve poslove koji uključuju obračun plata, naknade i druga primanja koja ostvaruje zaposleni. U to još spadaju i kadrovski poslovi.

Izrada finansijskih izveštaja
Sva pravna lica i neki preduzetnici u obavezi su da na kraju poslovne godine predaju završni račun odnosno redovni godišnji izveštaj koji se odnosi na celokupno poslovanje u završenoj godini.

Poresko savetovanje
Na zahtev naših klijenata izrađujemo prilagođena i adekvatna rešenja koja mogu da pomognu u smanjenju poreskih obaveza.

Osnivanje i registracija pravnog lica
Kompletna podrška pri osnivanju pravnog lica u Republici Srbiji. Otvaranje firme je najvažniji korak ukoliko ste odlučuli da pokrenete svoj biznis.

ONLINE FINANSIJSKA SLUŽBA
MIUS – Vaša online finansijska kancelarija
Trudimo se da budemo pionir na tržištu knjigovodstvenih usluga. Uz do sad stečeno iskustvo, svesni smo koliko vremena oduzima preduzetnicima fizički kontakt sa knjigovođom, stoga smo uveli online slanje dokumenata kako bismo maksimalno rasteretili naše klijente.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Zdravstvene ustanove, Stomatološke ordinacije, Preduzetnici, Paušalci, D.O.O., Velike firme, Mikro preduzeća, Robno-materijalno knjigovodstvo, Apoteke, Trgovina na veliko, Rad na engleskom, Rad sa strancima