Knjigovodstvene agencije igraju ključnu ulogu u finansijskom upravljanju poslovanjem svojih klijenata. Pored pružanja računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, agencije se danas sve više oslanjaju na online platforme poput sajta knjigovodje.rs kako bi unapredile svoj posao i osigurale uspešnost u konkurentnom tržištu.

Koristeći ovakve platforme, knjigovodstvene agencije dobijaju nekoliko benefita:

Povećana vidljivost i pristup novim klijentima – našuz platformu koriste klijenti koji traže usluge knjigovodstva i računovodstva, što agencijama pruža priliku da dođu do novih klijenata koji su u potrazi za uslugama koje nude.

Veća efikasnost i smanjenje troškova – knjigovodstvene agencije koje se registruju na našoj platformi dobijaju kompletan profil, sa svim uslugama, podacima i svemu što je vezano za jedan profil firme, dobijaju konstantno dovoženje novih klijenata jer naša platforma se visoko rangira na Google pretraživaču, a osim toga imamo uvek plaćene Google kampanje.

Praćenje trendova i novih prilika – našu platformu knjigovodstvenih agencija i klijenata prati tim stručnjaka koji se bavi analizom tržišta i pronalaženjem novih prilika. Na taj način, agencije mogu pratiti trendove u industriji, poboljšati svoje usluge i prilagoditi se promjenama u poslovnom okruženju.

Veća konkurentnost – sa mnogo konkurencije na tržištu, knjigovodstvene agencije koje koriste našu platformu imaju priliku da se istaknu i poboljšaju svoje usluge kako bi zadržale svoje klijente. Konkurentnost u industriji knjigovodstva je visoka i pružanje dodatnih usluga i alata, kao što su online softverska rješenja, mogu privući nove klijente i održati postojeće.

Ubrzavanje procesa – online platforme poput knjigovodje.rs omogućuju knjigovodstvenim agencijama da smanje vrijeme koje troše na reklamiranje i dolaženje do novih klijenata, jer direktno nudimo i Vašu firmu potencijalnim klijentima u pretrazi. Svi koji otvaraju firmu ili traže knjigovođu dolaze kod nas na sajt.

Cene postavljanja firmi na našu pltformu su definisane u našem cenovniku koji možete pogledati na linku CENOVNIK OGLAŠAVANJA.

Naravno, na naslovnoj strani imamo formular koji kada popunite, dostavljene podatke šaljemo knjigovodstvenoj agenciji koja ispunjava zadate kriterijume, i istog dana imate poziv na navedeni telefon.

Možete, u svom korisničkom delu na samom ulazu postoji kompletan grafik sa tačnim posetama Vašem profilu.

Naravno, sajt knjigovodje.rs je moderna platforma koja dozbvoljava svojim klijentima kompletno uređenje i menjanje svih podataka neograničeno puta sve dok se nalaze kod nas.

Možete, kada se registrujete dobićete korisnički nalog u kojem možete postavljati sami oglase do najsitnih detalja. Oglasi se plaćaju i nakon postavljanja biće potrebno da uplatite novčanu nadoknadu, nakon koje otključavamo oglas koji postaje vidljiv na sajtu.

I to je moguće. Pošaljite nam tekst oglasa sa KONTAKT strane, i mi ćemo ga u Vaše ime objaviti, nakon uplate novčane nadoknade za tu vrstu usluge.

Ukoliko imate teničkih potečkoća u vezi pregleda ili ažuriranje bilo kojeg dela platforme možete nam pisati na info@knjigovodje.rs ili nas pozvati na beoj telefona 069 35 35 132.

Neko od kolega iz prodaje će Vas kontaktirati na vreme, pre isteka pretplate na našoj platformi, kako bi profil uvek bio on line.

Sve firme koje imaju potrebu za radnikom iz sfere knjigovodstva i računovodtva, mogu da postave oglas za radnika na našoj platformi.

Na stranici KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE moežete pretražiti putem filtriranje po zadatim i željenim kriterijumima sve agencije koje se nalaze na našem sajtu. Potrudili smo se da olakšamo potencijalnim klijentima maksimalno pronalazak svoje nove knjigovodsvene agencije u Srbiji.

Javite nam podatke klijenta, kako bi ga prosledili nekoj drugoj knjigovodstvenoj agenciji besplatno. Cilj naše platforme je povezivanje svih knjigovodsvenih agencija u Srbiji a kasnije i regionu.

To je usluga koja se dodatno naplaćuje, i sadrži odvajanje agencije drugom bojom i uvek je na vrhu rezultata pretrage.

Sve usluge koje se tiču knjigovodstva mogu po zahtevu dodatno biti postavljene i uključene na sajtu.

Radimo izradu svih vrsta sajtova, intrnet prodavnica i portala. Mi smo Digitalna agencija koja posluje od 2008 godine. Sve cene možete pronaći ovde CENOVNIK IT USLUGA.

U naše usluge ubrajamo i jako povojlnu nabavku tonera. Na linku PORUČITE TONER ZA ŠTAMPAČ možete nam poslati upit za toner koji Vam je potreban, kako bi smo Vam dali ponudu. Sve firme koje imaju potrebu za tonerima mogu poslati upit, nezavisno od delatnosti.

Kompletne IT usluge koje obavljamo možete pogledati zajedno sa cenama na linku CENOVNIK IT USLUGA.

Želite da se oglašavate?

Ukoliko želite da se i Vaša firma nađe sa ostalim firmama na našem sajtu, pozovite nas ili pišite, i dobićete Vaš profil spreman u najkraćem mogućem roku.