O AGENCIJI

SVera Ujedinjena poslovna rešenja – je firma koja je uspela da integriše u jednu celinu više neodvojivih oblasti: programe za vođenje poslovanja, knjigovodstvene usluge i sve što je neophodno da se Vaše poslovanje uspešno odvija. Naši zaposleni su strucnjaci sa potrebnim znanjem, sposobni da pruže kvalitetne usluge u svojoj oblasti poslovanja. Brzo smo prepoznali da preduzeće napreduje ako njeni zaposleni napreduju. Zbog toga SVera neprekidno ulaže u razvoj i obrazovanje svih zaposlenih.

Osnovno načelo nam je kvalitet, zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti, poverenju i lepim poslovnim običajima. Koristimo vrhunsku informacionu tehnologiju namenjenu kvalitetnijoj, bržoj i tačnijoj obradi podataka,čemu neprestano težimo. O našim klijentima brine stalna ekipa računovodstvenih i programerskih stručnjaka kao i tehničke podrške.

Vizija
Biti prepoznat i priznat na tržištu u razvoju poslovnih rešenja i projektovanja informacionih sistema kao i u oblasti pružanja kvaliteta vezanih ne samo za knjigovodstvene usluge, nego i za računovodstvo u celini, finansije i savetodavne usluga; jednom rečju – u razvoju Ujedinjenih poslovnih rešenja !

Misija
Kroz pružanje kvalitetnih usluga – implementacijom ujedinjenih poslovnih rešenja, odgovoriti na kompleksne zahteve partnera kako bi im poslovanje postalo efektivno, optimizovano i efikasno što dovodi do njihovog većeg profita u budućnosti.

Strategija i politika poslovanja
partnerski i poslovan odnos prema klijentima, zarad ostvarivanja dugoročne saradnje
efikasnost u radu i promptnost na zahteve partnera zarad njihovog potpunog zadovoljstva
timski rad kako u okviru preduzeća tako i sa partnerima koji se postavljaju u centar poslovne delatnosti
praćenje savremenih tokova u informacionim tehnologijama i stalno usavršavanje, zarad očuvanja i poboljšanja pozicije na tržištu
ulaganje u novi i osavremenjivanje postojećeg kadra zarad ostvarenja misije
potpuna posvećenost partnerima zarad ostvarenja vizije

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi

VIDEO