OMNIA BONO

omnia.knjigovodstvo@gmail.com
Oglasa - 0

O AGENCIJI

Savetovanje pri izboru adekvatne pravne forme (da li osnovati radnju ili preduzeće?)
Poresko savetovanje, zastupanje i korespodencija sa Poreskom Upravom
Precizne i ažurne knjigovodstvene usluge
Kompletno finansijsko i materijalno knjigovodstvo za Vašu firmu
Usluge podnošenja svih vrsta prijava
Priprema dokumentacije u vezi sa odobrenjem kredita
Prijave i odjave radnika, obračun plata i zakupa
Strategija prilkom ulaska u sistem PDV-a, obračun i kontrolu PDV-a
Izradu završnih izveštaja.

Knjigovodstvom se bavimo vise od 20 godina što potvrđuje i sertifikat računovođe iz 2001 godine, tako da Vaše poslovanje poveravate agenciji sa znanjem i iskustvom.

Svaki započeti posao, bilo najmanji ili najveći uvek ima finansijske računovodstvene, i poreske posledice tako da su od značaja međusobno uvažavanje i poverenje preduzetnika i njihovog knjigovodje.

Mi smo pouzdan partner u razvoju i poslovnom uspehu Vašeg preduzeća.

Na računovodstvo gledamo i iz preduzetničkog ugla i svakom klijentu pristupamo individualno u odnosu na njegove specifične potrebe. Obzirom da dolazimo u dodir s poverljivim podacima o poslovanju i poslovnim tajnama, knjigovođa bi trebalo da bude ličnost od poverenja. Brigom za svakog našeg klijenta stvaramo trajno partnerstvo sa uzajamnim poverenjem.

Javite se telefonom, e-mailom ili nas posetit. Radujemo se budućoj saradnji.

Usluge koje pruža agencija
Statusne promene, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Sekundarne sirovine, Maloprodaja - str, Maloprodaja - trafike, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Menjačnice, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Turističke agencije, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Medicinske usluge ambulante, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe

FOTOGRAFIJE