Knjigovodstvena agencija Rodić Verica

Oglasa - 0

Pošaljite poruku "Knjigovodstvena agencija Rodić Verica"

Follow us

O AGENCIJI

Knjigovodstvena agencija Rodić Verica od samog osnivanja ima za cilj da vam omogući jasnost, pouzdanost i olakšanje u vašem poslovanju. Kroz usluge računovodstva i poreskog savetovanja, sa našim višedecenijskim iskustvom i stalnim usavršavanjem, pružamo vam najbolje finansijske savete i omogućavamo fokusiranje na ono što najbolje radite, dok mi vodimo računa o vašim finansijama.

Ponosi smo stručnošću i efikasnošću naših finansijskih eksperata koja je ključna za vaš uspeh. Kroz precizno, brzo i pouzdano finansijsko izveštavanje, pružamo nezamenljivu podršku vašem menadžmentu u donošenju odluka. Naš tim se angažuje na tome da osigura da svi računovodstveni procesi budu obavljeni tačno i efikasno, omogućavajući vašoj organizaciji da funkcioniše glatko i uspešno.

Naša stručnost osigurava da vaše finansijske informacije budu jasne i pravilno interpretirane, pružajući vam dragocene uvide za dalji razvoj vašeg poslovanja. Zajedno, možemo osigurati da vaše poslovanje postigne najviši potencijal.

Znamo koliko je važno da naši klijenti u svakom trenutku imaju podršku kojoj mogu verovati. Bez obzira na prirodu problema ili nedoumice, naš tim je uvek spreman da pruži brzu i efikasnu konsultaciju, nudeći jasna i precizna rešenja koja odgovaraju specifičnim potrebama vašeg poslovanja.

Naša posvećenost vašem uspehu znači da smo tu da vas podržimo u svakom koraku, omogućavajući vam da se fokusirate na razvoj vaše kompanije dok mi efikasno rešavamo sve vaše računovodstvene izazove. S našom stručnošću i predanošću, garantujemo da ćete imati pouzdanog partnera na koga se uvek možete osloniti.

Softver koji agencija koristi
BIZNISOFT
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Poreska administracija, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Finansijski izveštaji, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Ugostiteljstvo - restorani, Ugostiteljstvo - kafićI, Maloprodaja - str, Maloprodaja - trafike, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Apoteke, Preduzetnici, Paušalci, Mikro preduzeća, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Stomatološke ordinacije, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Usluge, IT usluge, Rad na engleskom, D.O.O.
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI
Broj zaposlenih
do 5 zaposlenih