O AGENCIJI

Agencija Numero S je stasala iz temelja 01.01.2005. u srcu Zemuna, kada smo počeli graditi mostove između brojki i poslovnih izazova. Sa ponosom možemo reći da smo rasli zajedno s našim klijentima, pružajući im vrhunske računovodstvene usluge već 18 godina.

Naša agencija, s trenutno tri predana radnika, ne miruje. Oduvek smo težili visokim standardima, što je potvrđeno upisom u registar pružalaca računovodstvenih usluga Komore ovlašćenih revizora dana 10.03.2022. godine, pod brojem Rešenja 972/2022.

Širok dijapazon naših klijenata obuhvata različite sektore – od ugostiteljstva, proizvodnje, maloprodaje i veleprodaje, do komisioniranja, robnog i materijalnog knjigovodstva. Tu su i predškolske ustanove, apoteke i još mnogo toga. Kroz godine, razvili smo ekspertizu koja nam omogućava pružanje sveobuhvatnih usluga, počevši od otvaranja privrednog društva pa sve do likvidacije.

Uzimamo na sebe teret svih knjigovodstvenih izazova, obavljajući poslove poput poreskih prijava, finansijskih izveštaja, obračuna zarada, zakupa pokretnih i nepokretnih stvari, ugovora o delu, autorskih ugovora, pa čak i praćenja bolovanja. Naše znanje i iskustvo su na raspolaganju, a naša odgovornost prema klijentima ne poznaje granice.

Radno vreme nam je prilagođeno vašim potrebama – od 08h do 16h, od ponedeljka do petka. Jer, kada se radi o vašem poslu, mi smo tu, spremni da podržimo svaki korak vašeg uspeha. Agencija Numero S – gde se brojke pretvaraju u rezultate!

SERTIFIKAT, (SAVEZ RACUNOVOĐA I REVIZORA SRBIJE) – REG.BR.3839

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Poreska administracija, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI