O AGENCIJI

Knjigovodstvena agencija MG-SB doo u svom kontinuitetu ima dugogodišnje radno iskustvo od preko 34 godine. Obavlja poslove vođenja poslovnih knjiga, obračuna zarada, sastavljanje finansijskih izveštaja, izrade poreskih bilansa i prijava, obračun pdv-a i druge vrste javnih prihoda u nadležnosti Republičke poreske uprave, kao i podnošenje poreskih prijava u nadležnosti lokalne poreske administracije u gradovima i opštinama širom Srbije.

Naša ciljna grupa su preduzetnici, mikro i mala pravna lica. Nismo ograničeni na određene delatnosti za vođenje poslovnih knjiga već vršimo usluge iz raznih delatnosti. Radimo i konsultacije po određenim pitanjima za navedenu kategoriju naših klijenata. Takođe, obračunavamo i godišnji porez na dohodak građana za fizička lica koja su ostvarila prihod koji je oporeziv godišnjim porezom. Teritorijalna udaljenost ne predstavlja prepreku za poslovnu saradnju širom Srbije, kao i usluge u regionu, tako da pored Novog Sada pokrivamo i područja Beograda i Subotice.

Nudimo stručno usavršavanje knjigovođa početnika za gradove Beograd, Novi Sad i Suboticu, gde će mladi ljudi imati priliku da uče i steknu neophodna znanja u radu sa našim timom iskusnih profesionalaca.

Naša vizija i ciljevi su da maksimalno digitalizujemo naše poslovanje, u cilju što bolje saradnje sa klijentima koji koriste digitalni način poslovanja. Naš moto je da naši klijenti budu zadovoljni sa našim uslugama. Ministarstvo finansija Republike Srbije priprema zakonsku regulativu da bi se digitalno poslovanje što više koristilo u našoj zemlji.

Imamo veliko iskustvo sa radom poslovnih banka, za sopstvene potrebe, a pružamo pomoć i klijentima da koriste online plaćanja. Sarađujemo i sa osigravajućim kućama koje nas informišu o svojim proizvodima koji su namenjeni našim klijentima.

Softver koji agencija koristi
BIZNISOFT
Usluge koje pruža agencija
Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi, Stručno usavršavanje knjigovođa početnika, Usluge osiguravajućih kompanija infomacije, Poslovi platnog prometa sa poslovnim bankama
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Turističke agencije, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe