O AGENCIJI

Preko 10 godina uspešnog rada

Knjigovodstvena agencija Markonto osnovana je 2009. godine. Naše osnovno načelo poslovanja je kvalitet i preciznost pruženih usluga.

Dobar knjigovođa je nabjolji prijatelj Vašeg poslovanja! Zato nam klijenti nisu samo broj na papiru, nego poslovni partneri. Tu smo da odgovorimo na svaki poslovni izazov i da zajedno ostvarimo uspeh.

Online knjigovodstvo štedi vreme – i Vaše i naše

Pored najsavremenijih softvera koje koristimo pri radu, bitno nam je da komunikacija sa klijentom bude na najvišem nivou. Svi propisani obrazci i obračuni izrađeni su u elektronskom formatu.

Alati koje svakodnevno koristimo: Trello, Google Drive i Slack.

Zašto baš mi?

Da ne biste uzalud trošili vreme na proveravanje svake cifre na platnom nalogu, da se ne bi pitali zašto Vam se ne poklapa iznos PDV-a… Naš tim je obučen za precizno i efikasno vođenje poslovnih knjiga i u tome ima preko 10 godina iskustva.

Želimo da usluga koju dobijete bude pouzdana i kvalitetna.

Dobar knjigovođa je najbolji prijatelj Vašeg poslovanja! Zato nam klijenti nisu samo broj na papiru, nego poslovni partneri. Tu smo da odgovorimo na svaki poslovni izazov i da zajedno ostvarimo uspeh.

Preokrenite tok Vašeg poslovanja već danas

Vođenje poslovnih knjiga nije nešto što treba prepustiti slučaju. Nije bitno da li tek otvarate firmu ili ste već godinama u poslu, Markonto je spreman da Vaš biznis podigne na viši nivo!

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Poreska administracija, Promene pravne forme, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI

FOTOGRAFIJE

VIDEO