O AGENCIJI

Privredno društvo FRC doo (Financial Reporting and Controling) nastalo je 2015. godine kao izraz težnje njegovih osnivača da svojim dugogodišnjim pređašnjim iskustvom u pružanju računovodstvenih usluga, finansijskog izveštavanja, poreskog savetovanja i upravljanja pruža usluge u ovim oblastima na inovativan, moderan i atraktivan način, sa jasnom misijom da obezbedi efikasna rešenja u kulturi inovacija i poboljšanja, te da pomeri i promeni standarde pružanja ovih usluga.

Dosadašnjom saradnjom sa preko 100 domaćih i inostranih privrednih društava, predstavništva, preduzetnika i različitih organizacija, dokazali smo da je naš cilj – koji se ogleda u zadovoljstvu, uspehu i čuvanju interesa naših klijenata- ispunjen i da se naša lista zadovoljnih klijenata i saradnika uvećava svakim danom.

Politika i standardi našeg rada podrazumevaju potpunu posvećenost, poverljivost i požrtvovanost u praćenju i savetovanju klijenta u njegovom svakodnevnom poslovanju.

MI SMO VERNI SAVETNICI SVAKOG KLIJENTA.

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi