O AGENCIJI

Knjigovodstvena agencija FINANSA DOO BEOGRAD osnovana je 2006. godine, a u Registar pružalaca računovodstvenih usluga upisana je 2021. godine pod brojem PRU 157/2021.

Mi se nalazimo u beogradskoj opštini Voždovac, u podnožju Avale. Naš tim je tu za Vas uvek kada smo potrebni: za posete i telefonske pozive  svakim radnim danom od ponedeljka do petka u periodu od 08,00-16,00 časova, a putem mejla i SMS/Viber poruka bez vremenskog ograničenja.

FINANSA DOO JE VAŠ POUZDAN SAVETNIK

Bilo da pokrećete novi biznis ili ste odlučili da napravite promenu u svom poslovanju, potreban Vam je poreski i računovodstveni konsalting. Mi smo tu da Vam pružimo potrebne savete zasnovane na znanju i iskustvu, bez obzira na situaciju. Naš stručni tim će Vas uputiti u poslovanje bez rizika i preuzeti brigu o administraciji, tako da budete sigurni u odluke koje donosite.

Zahvaljujući  iskustvu stečenom u raznim granama privrede, spremni smo da odgovorimo na računovodstvene i poreske izazove, a posebno smo specijalizovani za kompleksne knjigovodstvene usluge u građevinarstvu, proizvodnji, IT uslugama, uvozu i izvozu.

KAKO POMAŽEMO NAŠIM KLIJENTIMA DA BUDU USPEŠNI?

Koristimo znanje i iskustvo – saznajte zašto nam klijenti veruju
Imamo odgovornost – uvek možete računati na nas
Štedimo Vaše vreme – informacije dobijate brzo i lako
Pazimo na bezbednost – vaši podaci su 100% zaštićeni
Uvek smo tu kada treba – pitajte prvo nas, da ne brinete
Stalo nam je do Vašeg uspeha – dozvolite da Vam ponudimo rešenja

Softver koji agencija koristi
AGW
Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi, Knjigovodstvo, Obračun zarada, Obračun zakupa nepokretnosti i zakupa pokretnih stvari, Obračun ugovora o delu
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Robno-materijalno knjigovodstvo, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Građevina - ostalo, Udruženja
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI