O AGENCIJI

Usluge koje menjaju vaše poslovanje.

Firma se ponosi timom profesionalaca sa velikim iskustvom u računovodstvu i poreskom konsaltingu. Svako od vas koji želi da svoje ideje pretvori u posao može računati na nas, da ćemo svojim znanjem i iskustvom pomoći da otvorite svoj posao i olakšamo realizaciju novih poslova i ideja. Ako su vam potrebne računovodstvene usluge, računovodstveni saveti, poreske usluge ili poreski saveti, možete se osloniti na nas.

 

Zašto AKTIVA TEAM

Računovodstvo je odraz ili slika poslovanja. Zato ovaj posao vidimo kao priliku da iskažemo svoje znanje i iskustvo, da tu veštinu pretvorimo u kreaciju kako bi odraz ili imidž vašeg poslovanja bio podjednako dobar za vas i ljude oko vas.

Zato smo odgovorni, savesni, posvećeni, profesionalni i lojalni poslu. Svakom klijentu pristupamo individualno i pronalazimo najbolja poslovna rešenja u najkraćem mogućem roku.

 

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - podizvodjačI, Građevina - ostalo, Menjačnice, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Turističke agencije, Usluge, IT usluge, Projektantske firme, D.O.O.