O AGENCIJI

Slobodanka Koluvija, vlasnica agencije Best Accounting, je licencirana knjigovođa s bogatih 20 godina iskustva u oblasti računovodstva. Na tržištu računovodstvenih i konsultantskih usluga, ističemo se pružanjem vrhunskog kvaliteta i razvijanjem poverenja kod naših klijenata.

Naša agencija Best Accounting predstavlja pouzdanog partnera u oblasti finansijskog poslovanja. S posvećenim timom stručnjaka, nudimo sveobuhvatne usluge prilagođene vašim potrebama. Bilo da je reč o vođenju knjiga, poreskim savetovanjima ili konsultacijama, mi smo tu da vam pružimo podršku i olakšamo poslovanje.

Kroz dugogodišnje iskustvo, stekli smo reputaciju pouzdanosti i preciznosti. Naš cilj je ne samo da ispunimo, već i da premašimo očekivanja klijenata. Sa Best Accounting agencijom, možete biti sigurni da su vaše finansije u dobrim rukama.

Poverenje koje gradimo s našim klijentima je od suštinskog značaja, i zato se trudimo da pružimo personalizovan pristup svakom pojedincu ili preduzeću koje nam se obrati. Vaš uspeh je i naš uspeh, i zajedno gradimo mostove ka finansijskoj stabilnosti.

Zakažite sastanak s nama i dopustite da vam pokažemo kako Best Accounting može unaprediti vaše poslovanje i učiniti vaše finansijsko upravljanje lakšim i efikasnijim. Očekujemo vaš poziv i radujemo se saradnji s vama!

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Poreska administracija, Finansijska analiza poslovanja, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Poslovi platnog prometa sa poslovnim bankama, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - podizvodjačI, Građevina - ostalo, Sekundarne sirovine, Maloprodaja - str, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Apoteke, Preduzetnici, Paušalci, Mikro preduzeća, Trgovina na veliko, Usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Rad na engleskom, D.O.O.
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI
Broj zaposlenih
do 5 zaposlenih