O AGENCIJI

Agma office doo je osnovana 2013. godine sa ciljem da svojim klijentima pruži najbolju moguću uslugu iz oblasti knjigovodstva i računovodstva firmama i preduzetnicima širom Srbije.

Nalzimo se kod hotela Jugoslavija, na granici između Zemuna I Novog Beograda.

Tokom proteklih godina zajedno smo rasli i razvijali se sa našim klijentima koji u nas imaju potpuno poverenje i motivišu nas za dalji rast i razvoj.

Posedujemo sve potrebne licence u oblasti usluga koje pružamo.

Naša misija je zadovoljstvo klijenata i akivno praćenje propisa kako bi olakšali poslovanje naših klijenata.

Naši klijenti su preduzetnici koji vode poslovne knjige, preduzetnici paušalci, mikro i mala preduzeća iz svih oblasti privrede, trgovina, uvoz I izvoz, građevinarstvo, IT usluge, ostale uslužne usluge…

Implementaciju standarda i usluge konsaltinga radimo u svim tipovima organizacija, od preduzetnika do velikih privrednih društava sa složenim sistemom upravljanja.

Zahvaljujući stečenom iskustvu, spremni smo da odgovorimo na sva vaša pitanja, nedoumice i damo najbolji mogući savet bilo da tek počinjete sa novim biznisom ili pravite promene u postojećem poslovanju.

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi