O AGENCIJI

Naša knjigovodstvena agencija osnovana je 2006 godine i specijalizovana je za pružanje vrhunskih usluga, uključujući Konsalting, Knjigovodstvene usluge, Obračun zarada, Obračun PDV-a, Završne račune, Poreske prijave i Izdavanje faktura.

Svesni smo da je vođenje finansija važan aspekt svakog poslovanja. Naš tim stručnjaka pruža personalizovanu uslugu za svakog klijenta, fokusirajući se na individualne potrebe i ciljeve. Nudimo profesionalno i precizno vođenje finansijskih evidencija, kako biste mogli da se posvetite razvoju i širenju svog biznisa.

Uz našu stručnost i znanje, naši klijenti su u mogućnosti da se pouzdaju u naše usluge i rade sa nama dugi niz godina. Obratite nam se i uverite se u našu posvećenost klijentima i kvalitetnu uslugu koju pružamo.

Zbog obima posla nismo u mogućnosti da pružamo usluge za firme koje se bave građeviniom, restoranima i kafićima.

Usluge koje pruža agencija
Likvidacija firme, Konsalting, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Ugostiteljstvo - kafićI, Maloprodaja - str, Maloprodaja - trafike, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Menjačnice, Apoteke, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Turističke agencije, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Medicinske usluge ambulante, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe