PAMETNO KNJIGOVODSTVO

Oglasa - 0

O AGENCIJI

PAMETNO KNJIGOVODSTVO 10 godina sa vama!

Oformili smo tim za knjigovodstvo sa namerom da drugačije vodimo brigu o Vašim knjigama i računima. Naše knjigovodstvo nije šablonsko već savetodavno i kreativno knjigovodstvo koje se prilagođava Vašim poslovnim potrebama. Danas je najbitnije poslovati po Zakonu, jer svaka greška može biti finansijski fatalna posebno za male slabo likvidne firme koje su u razvoju.

“Ako kažem da je loš knjigovođa identično i lošem hirurgu onda smatram da će se većina privrednika sa mnom složiti, jer oba mogu da ostave trajne posledice na zdravlje ili u ovom slučaju na poslovanje.”

Darko Majstorović – CEO

Zašto Pametno?

Mi smo kompanija koja je prepoznala želju velikog broja klijenata za kvalitetnijim i boljim knjigovodstvom. Nazivamo ga zajedno pametnim knjigovodstvom, jer je vođenje knjiga ne svodi samo na puko proknjižavanje računskih promena. Vaše knjige vodimo na takav nači da su razumljive svakom korisniku, državi, bankama, poslovnim partnerima.

 Iskustvo
Knjigovodstvo koje pružamo je savetodavno, i radimo ga onako kako bi ga radili sami sebi. Dakle odgovorno i transparentno. Za svako Vaše pitanje dobićete najbolji odgovor u vezi poreza, finansija, bankarskih analiza i rejtinga Vaše firme. U današnjem poslovanju kao i u budućnosti će sve značajniji biti finansijski bonitet.

 Znanja
Ako ste firma koja posluje i zdravo raste , nemojte dopustiti da loše knjigovodstvo upropasti Vaše poslovanje. Time zatvarate vrata najčešće bankama, ali i poslovnim partnerima. Zatvaranje vrata bankama može biti od jako lošeg uticaja na dalje poslovanje, pa i na zdravlje, jer je time onemogućeno da se Vaša firma razvija brzinom koju zaslužuje. Upravo iz ovih razloga smo se odlučili da vodimo knjigovodstvo dostojno Vaše firme, ali i finansijski odgovorno pre svega.

Kako Pametno Knjigovodstvo može da Vam pomogne

1 Koji su to osnovni problemi sa kojima se suočavaju mala preduzeća?

Najčešći problem je ne poznavanje zakonske regulative koja tangira knjigovodstvo a time utiče i na finansije i bonitet firme. Cilj svake firme, a posebno malih firmi je optimizacija troškova. To podrazumeva i troškove i sva davanja prema državi (troškovi poreza, doprinosa, PDV, porez na dobit, porez na kapitalnu dobit i drugo).

Kako odabrati knjigovodju?

Ako smo prethodno rekli da se računovodstvo definiše kao podfunkcija funkcije upravljanja, onda to podrazumeva i zahteva visok nivo znanja i stručnosti da bi se posao obavljao kvalitetno. Što podrazumeva, da se pored završenog ekonomskog fakulteta, Vaš knjigovođa stalno usavršava i proširuje svoje znanje jer je to jedini način da ostane u toku i prati sve promene koje se konstantno dešavaju.

Zašto Pametno Knjigovodstvo?

U današnjem svetu sve bitniji će biti vaši finansijski pokazatelji. Najbitniji papiri su završni računi, koji su javne knjige preko kojih će pokušati da vas identifikuju mnogi vaši poslovni partneri i potencijalni kreditori. Ako želite da uspete od ogromnog je značaja kako vaše knjigovostvo brine o vašem finansijskom zdravlju.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Poreska administracija, Promene pravne forme, Finansijska analiza poslovanja, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI