PRIME ACCOUNTING

Oglasa - 0

O AGENCIJI

Porodična firma sa dugogodišnjim iskustvom. U našem timu rade ljudi koji poseduju licence za pružanje računovodstvenih usluga.

Naša agencija je osmišljena s jednom jasnom vizijom: pružiti vam pouzdane finansijske usluge koje vam omogućavaju da se fokusirate na ono što najbolje radite. Svesni smo da knjigovodstvo može biti složeno i zahtevno područje, ali mi smo tu da preuzmemo tu odgovornost kako biste vi mogli da se usredsredite na svoje strateške ciljeve.

Ono što nas izdvaja od drugih jeste naš tim stručnjaka. Naši knjigovođe su obučeni i poseduju bogato iskustvo u vođenju knjiga za različite industrije i oblasti poslovanja. Njihova stručnost i preciznost su naša snaga, a njihova posvećenost pružanju vrhunskih usluga naša misija.

Kao klijenti naše agencije, možete biti sigurni da će vaše finansijske evidencije biti vođene u skladu s najvišim standardima i zakonskim propisima. Bez obzira na veličinu vaše kompanije ili obim vašeg poslovanja, mi se prilagođavamo vašim potrebama i pružamo vam personalizovana rešenja koja odgovaraju vašim ciljevima i zahtevima.

Uz vođenje knjiga, pružamo i širok spektar dodatnih usluga kako bismo vam omogućili sveobuhvatno finansijsko upravljanje. Naša stručnost obuhvata pripremu finansijskih izveštaja, poresko savetovanje, upravljanje platama i još mnogo toga. Sa nama uz sebe, imaćete sve potrebne informacije i analize da donesete informisane poslovne odluke.

Verujemo u transparentnost i otvorenu komunikaciju. Obezbeđujemo redovne sastanke i izveštaje kako biste uvek bili informisani o finansijskom stanju vaše kompanije. Naš tim će biti tu da vam pruži jasna objašnjenja, odgovori na vaša pitanja i pruži vam podršku koja vam je potrebna.

Naš cilj nije samo da budemo vaši knjigovođe, već i da postanemo dugoročni partneri za rast i uspeh vašeg poslovanja. Sa nama uz sebe, imaćete stručnost koja vam je potrebna da prevaziđete izazove, optimizujete svoje finansije i ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Softver koji agencija koristi
TIM-ERP SOFTVER
Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi, Knjigovodstvo, Statusne promene, Promene pravne forme, Poresko savetovanje, Promene u APR-u, Finansijski izveštaji, Godišnji porez na dohodak građana, Obračun zakupa nepokretnosti i zakupa pokretnih stvari, Obračun dividende, Obračun za privremene i povremene poslove
Delatnosti firmi koje radi agencija
D.O.O., IT usluge, Velike firme, Zdravstvene ustanove, Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Građevina - ostalo, Menjačnice, Preduzetnici, Uvoz, Izvoz, Usluge, Ugostiteljstvo - restorani, Mikro preduzeća, Paušalci
Broj zaposlenih
do 5 zaposlenih