POLITBIRO AGENCIJA

Oglasa - 0

O AGENCIJI

Agencija „POLITBIRO“ nudi svoje usluge iskusnih, stručnih i sertifikovanih računovođa koji stoje na raspolaganju našim klijentima za sve neophodne računovodstvene, konsultantske i pravne usluge.

Svojim klijentima obezbeđujemo i partnerske firme sa neophodnim sertifikatima za pružanje pravnih usluga, usluga bezbednosti i zaštite na radu i protivpožarne zaštite. Takođe Vam obezbeđujemo ovlašćene revizore , usluge ovlašćenih i stručnih saradnika za izradu studije o transfernim cenama i  kurirske poslove.

Naš sistem rada se razlikuje od drugih kolega po tome što Vi kod nas imate „svog računovođu“ koji vodi kompletno Vaše poslovanje i u potpunosti je uključen u sve detalje Vaše kompanije. Radimo po principu „dan za dan“ tako da u svakom momentu imate ažurne podatke o Vašim poslovnim promenama.

Stalna edukacija i usavršavanje znanja su naš imperativ, što nam omogućuje, uz veliko iskustvo u domaćim i multinacionalnim kompanijama pružanje vrhunskih usluga i zadovoljne klijente.

U svom radu koristimo najmodernija tehnička sredstva uz korišćenje svih pogodnosti interneta radi pristupa vašim serverima, slanja i primanja dokumentacije, obezbeđenja stručnih mišljenja i tumačenja Zakona i slično. U svom radu koristimo jedan od najboljih i najstabilnijih ERP sistema, koji nam omogućava brzinu, tačnost i pouzdanost u radu. Čuvanje vaših podataka je obezbeđeno profesionalnim i najmodernijim antivirus softverom kao i redovnim „back up“ procesom na „cloud“.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Finansijska analiza poslovanja, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Građevina - ostalo, Sekundarne sirovine, Apoteke, Male proizvodne firme, Mikro preduzeća, Robno-materijalno knjigovodstvo, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Usluge, IT usluge, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O.