O AGENCIJI

Naša firma je osnovana 2015. godine pod nazivom RB AGENT DOO. Osnivač firme Radomir Bugarendić uneo je u poslovanje bogato iskustvo koje je stekao kao dugogodišnji finansijski direktor Zaječarske pivare. Od 2022. godine menja naziv u PEGAZ ACCOUNTING DOO a direktor firme postaje Zorica Popović.

Težimo da kvalitet naših usluga bude na visokom nivou kroz stalno praćenje propisa, stručnim usavršavanjem i negovanjem dobrih odnosa sa klijentima. Iznad svega se trudimo da budemo u stalnom toku sa svim izmenama računovodstvenih i zakonodavnih propisa.

Izuzetno nam je važno da pomognemo zdravom poslovanju naših klijenata.

Računovodstvene usluge
Pružamo usluge eksternog računovodstva u skladu sa Međenarodnim računovodstvenim standardima i Pravilnikom za mikro i druga pravna lica Ministarstva za finansije.

Poresko savetovanje
Naš zadatak je da vas obaveštavamo i usmerimo na to koje sve poreze treba da platite, da obračunavamo vaše poreske obaveze i da vas posavetujemo oko poreskih olakšica koje možete ostvariti.

Finansijsko izveštavanje
Sa nama možete biti bezbrižni u vezi Finansijskog izveštavanja-izrade Završnih računa. Upisani smo u registar Pružalaca računovodstvenih usluga i posedujemo dozvolu za pružanje računovodstvenih usluga.

Softver koji agencija koristi
PANTHEON, MINIMAX, AGW
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Promene pravne forme, Finansijska analiza poslovanja, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Finansijski izveštaji, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Maloprodaja - str, Maloprodaja - trafike, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Apoteke, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O.