SD Računovodstvo

Oglasa - 0

O AGENCIJI

Agencija je osnovana 29.10.2021.godine.

Kao osnivač knjigovodstvene, agencije , računovodstvene i knjigovodstvene poslove sam počela da obavljam još u oktobru 1998. godine radeći u knjigovodsvenoj agenciji, 25.11. 2003. godine sam stekla zvanje samostalnog računovođe kod Saveza Računovođa i Revizora Srbije broj 2874 .

U periodu od 06.10-16.12.2017. godine sam stekla dipomu Poreskog savetnika. U aprilu 2022. godine stekla dam diplomu REVIZORA i time ostvarila mogućnost upisa u Registar pružalaca usluga koji je u toku kod Agencijie za privredne registre. 15 godina radim na mestu šefa računovodstva, ali me preduzetnički duh naveo na to da osnujem soptvenu agenciju i oprobam iskustvo u tim vodama.

Trenutno agencija ima jednog zaposlenog i na samom početku je svog poslovnog veka sa nekoliko klijenata.

Adresa na kojoj agencija posluje je Vojvode Šupljikca broj 20, površina lokala je 20 m2 sa tendencijom daljeg širenja po pitanju pronalska novog lokala i broja zaposlenih a u skladu sa obim računovodstvenih usluga.

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi