O AGENCIJI

MAXIT  je firma prisutna na tržištu od 2005 godine. Tokom svog rasta i razvoja dobili smo reputaciju “drugačiji” na osnovu kvaliteta usluga, kreativnih ideja naših ljudi i dugoročno dobrih rezultata naših klijenata.

Ovakvu reputaciju stičemo kroz naporan rad timova stručnjaka koji su pre svega fokusirani na upravljanje imovinom klijenata kao pravi domaćini i stvaranje dugoročne partnerske saradnje. To je način poslovanja koji brine o vašim sveobuhvatnim finansijama i poslovnim interesima čime se stiče dugoročno poverenje. Kao naši klijenti možete biti sigurni u kvalitet naših usluga koje očekujete i zaslužujete. Osnovna misija firme je da omogući i pomogne našim klijentima da postignu finansijski mir, očuvaju i uvećaju svoju imovinu i bogatstvo za buduće generacije poslovnih lidera. MAXIT je pozicioniran tako da vam pruži izuzetan nivo znanja i specifičnih usluga i jedna od retkih firmi te veličine i obima koja se fokusira i na domaće i na medjunarodne firme, njihove vlasnike, nevladine i neprofitne organizacije kao i pojedince.

Bilo da su u pitanju računovodstvene usluge, planiranje, usluge savetovanja ili podrške poslovanju, naš cilj je isti: pružajući vam preporuke i predloge u okviru zakonske regulative, pomažemo vam da uvećate i sačuvate svoju imovinu i smanjite poresko opterećenje.

Usluge:

  • Usluge računovodstva
  • Poreske usluge
  • Savetodavne usluge
  • Poslovna podrška
Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Sekundarne sirovine, Menjačnice, Apoteke, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Turističke agencije, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Medicinske usluge ambulante, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe