KNJIGOVODSTVO LUKAS D.O.O.

Oglasa - 0

O AGENCIJI

Bavimo se knjigovodstveno-racunovodstvenim poslovima  i poreskim savetovanjem od 10.10.2002.godine prvo smo bili organizovani kao Biro, zatim ortacko drustvo i sada smo drustvo sa ogranicenom odgovornosvu.Nasa firma pruza svojim komitentima kompletnu uslugu knjizenja svih poslovnih promena koje se desavaju u vasoj firmi.

Nasi komitenti mogu da se odluce i da za njih radimo samo obracun plata, pdv ili izradu zavrsnih racuna. Pruzamo pomoc vasim zaposlenim sluzbenicima u cilju ovladavanja administrativnih poslova. Imamo kurirsku sluzbu koja dolazi kod vas da preuzme dokumentaciju –tako da komitenti ne moraju da gube vreme u tu svrhu.

Trudimo se da cene budu pristipacne nasim komitentima i nasi klijenti su jako zadovoljni-radimo od kuce tako da su nam cene jako atraktivne.

Softver koji agencija koristi
TAURYSS
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Obračun zarada, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi, Ostalo
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - podizvodjačI, Građevina - ostalo, Ugostiteljstvo - restorani, Ugostiteljstvo - kafićI, Maloprodaja - str, Maloprodaja - trafike, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Mikro preduzeća, Kulturni dogadjaji, Stomatološke ordinacije, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Obrazovanje, D.O.O.
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI