O AGENCIJI

ZAŠTO BAŠ MI?

Brzo i kvalitetno izvršenje usluga su rezultat našeg znanja i profesionalizma koje izdvajaju našu knjigovodstvenu agenciju.

Veliko znanje, stručnost i visok kvalitet izvršenih usluga su karakteristike kojima se ponosimo i na kojima se zasniva naše poslovanje.Smatramo da je izbor knjigovođe jedan od ključnih za svako poslovanje privrednih subjekata.
Konstantno se usavršavamo kroz praćenje stručne literature i zakonodavstva.
Takođe kroz usluge stručnog poreskog savetovanja doprinosimo većoj efikasnosti poslovnih odluka naših klijenata kao i uštedama kroz pronalaženje optimalnih poreskih rešenja.

Posedujemo sopstvenu kurirsku službu tako da nije bitno u kom ste delu grada, naši ljudi su zaduženi za sve poslove oko odnošenja i donošenja dokumentacije.

– Veliko znanje
– Stručnost
– Visok kvalitet izvršenih usluga
– Kurirska službaTradicija

Mi smo knjigovodstvena agencija sa dugogodišnjom tradicijom. Osnovani smo 2000-te godine od strane licenciranog knjigovodje sa preko 30 godina iskustva i završenim državnim ekonomskim fakultetom.

Tim

Posedujemo uigran tim visoko obrazovanih i stručnih lica, koji su iskustva sticali na pozicijama finansijskih direktora i šefova računovodstva u velikim kompanijama.

Način rada

Koristimo najmodernija programska rešenja kako bi našim klijentima omogućili ažurno praćenje stanja i zaduženja kao i kompletan pregled poslovanja.

Klijenti

U svakom trenutku imamo preko 60 zadovoljnih klijenata iz različitih oblasti poslovanja.

USLUGE
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi