O AGENCIJI

Privredno drustvo Gross Profit doo osnovano je 2008. godine i upisano je u Registar pruzalaca racunovodstvenih usluga resenjem o davanju dozvole D-1033-1161/23 od 01.02.2023. godine.

U mogucnosti smo da Vam ponudimo znanje i iskustvo u vodjenju poslovnih knjiga u skladu sa propisima, a uz maksimalnu zastitu Vasih interesa.

Imamo dugogodisnje iskustvo u vodjenju poslovnih knjiga, poreskog savetovanja, obracuna zarada, naknada zarada, raznih vrsta izvestavanja (na srpskom i engleskom jeziku) prvenstveno za multinacionalne kompanije iz IT oblasti, a i za domaca pravna lica.

Nasi klijenti imaju od 10-700  zaposlenih pa smo veoma strucni u obracunu zarada i naknada zarada za kompanije sa velikim brojem zaposlenih.

Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Mikro preduzeća, Robno-materijalno knjigovodstvo, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O.