O AGENCIJI

Naš računovodstveni servis za vas može da obavlja kompletno vođenje, ili pak možete da nam prepustite samo određena područja. Znamo da prilagodimo svoje usluge velikim, srednjim i malim preduzećima.

Trudimo se da za svoje klijente obavljamo sve računovodstvene poslove na najvišem mogućem stručnom nivou. Svesni smo da računovodstveni servis svojim klijentima mora da nudi kvalitetno poresko i poslovno savetovanje. U tu svrhu se neprestano obrazujemo. Osnovno načelo nam je kvalitet; zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju. Sarađujemo sa svim značajnim institucijama u državi u vezi sa računovodstvom, dažbinama i preduzetništvom uopšte.

Koristimo samo vrhunsku informacionu tehnologiju priznatih domaćih i stranih proizvođača. U našem preduzeću se zaposleni ne menjaju, tako da o stalnim klijentima brine stalna ekipa. U svom radu smo naročito detaljni kada je u pitanju visoka stručnost u vezi sa savetovanjem, brz odziv na razne dodatne želje i ljubazan odnos.

— Vlade Novković – Direktor

Softver koji agencija koristi
MALI POSLOVNI PROGRAMI
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi, Poreska administracija, Finansijska analiza poslovanja, Poslovi platnog prometa sa poslovnim bankama
Delatnosti firmi koje radi agencija
Preduzetnici, Velike firme, Mikro preduzeća, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Usluge, IT usluge, Udruženja, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O.
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI, RUSKI, ITALIJANSKI
Broj zaposlenih
preko 10 zaposlenih