O AGENCIJI

Forecast doo pre svega pruža knjigovodstvene usluge, ali i brojne prateće usluge iz oblasti knjigovodstva. Uz knjigovodstvo, vršimo i usluge kao što su poslovno i poresko savetovanje, obračuni ličnih primanja, predaja poreskih prijava, izrada biznis planova, sastavljanje finansijskih izveštaja i brojne druge povezane usluge.

Forecast knjigovodstvo je nastalo iz knjigovodstvene agencije Balans, koja spada među prve privatne knjigovodstvene agencije u Srbiji. Godine stečenog i prenetog iskustva su garant kvaliteta našeg rada. U modernom poslovnom okruženju organizacija poslovanja i protoka informacija predstavljaju sve značajniji faktor uspešnog poslovanja. Neophodno je raspolagati pouzdanim i pravovremenim podacima o poslovanju preduzeća. Kvalitetno protumačeni poreski propisi mogu predstavljati razliku između isplativog i neisplativog posla. Kada je knjigovodstvo u pitanju, sebi možete da priuštite samo kvalitet.

Trudimo se da svojim klijentima pružimo upravo one usluge i na onaj način koji će njima najviše odgovarati. Bilo da je u pitanju delimična, ili potpuna integracija poslovnih sistema, rad na terenu, elektronsko poslovanje, ili bilo šta drugo, Forecast se trudi da osmisli sistem koji će svakom klijentu najviše odgovarati, u okviru postojećih pravnih okvira.

Naš tim stručnjaka konstantno prati promene u svim relevantnim propisima, kao i trendove u modernizaciji poslovanja. Spremni smo da svoja znanja i dugogodišnje iskustvo u poslovanju investiramo u vaše preduzeće i pomognemo vam da izgradite stabilan posao za sebe, svoju porodicu i svoje poslovne partnere.

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Maloprodaja - str, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Menjačnice, Apoteke, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Turističke agencije, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Medicinske usluge ambulante, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe