O AGENCIJI

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA FINGROUP DOO – isključivo rad sa ozbiljnim klijentima.

Privredno drustvo Fingroup doo koje se bavi knjigovodstvenim uslugama I konsaltingom iz oblasti racunovodstva ,počela je sa radom od 2000 godine i kao jedna od najstarijih knjigovodstvenih agencija od početka se uspešno bavimo pružanjem računovodstvenih usluga profesionalno i ažurno. Veliki broj zadovoljnih klijenata dokaz su da smo najbolji u svom poslu.
Svakom klijentu ili preduzeću pristupamo individualno i na taj način uspevamo da obezbedimo adekvatnu vrstu usluge koja je vezana za njihovu delatnost.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnom kadru, u mogućnosti smo da profesionalno izađemo u susret svim poslovnim zahtevima naših klijenata koji su nam ukazali poverenje. Za sve poslove preuzimamo potpunu odgovornost.

Privredno drustvo Fingroup na jednom mestu nudi sledeće usluge:
– Likvidacija privrednih društava
– Računovodstvene usluge
– Poresko savetovanje
– Poslovno savetovanje
– Finansijsko savetovanje
– Obračun plata

Imamo odličnu saradnju sa svim nadležnim poreskim, državnim i drugim upravama. Dođite već danas i postanite jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Vaša knjigovodstvena agencija Fingroup doo.

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Robno-materijalno knjigovodstvo, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad sa strancima, D.O.O., Građevina - ostalo, Preduzetnici, Paušalci

FOTOGRAFIJE