O AGENCIJI

Esteco MG d.o.o. Beograd uspešno posluje od 2014. godine. Naša glavna delatnost obuhvata pružanje visokokvalitetnih računovodstvenih usluga i poreskog savetovanja, koje Vam pružaju sve informacije neophodne za donošenje najboljih poslovnih odluka u skladu sa zakonskim propisima.

Naše najčešće usluge uključuju obračun i evidenciju PDV-a, obračun zarada i naknada, obračun i evidenciju akcize, izradu i predaju finansijskih izveštaja, poreskih prijava poreza na dobit, kao i ostalih poreskih prijava. Takođe, pružamo podršku u radu sa revizorima, kao i izradu izveštaja za rukovodstvo.

Pokrivamo širok spektar delatnosti, uključujući trgovinu na veliko, proizvodne firme, kao i pravna lica koja obavljaju uslužne delatnosti. Naš cilj je da obezbedimo najbolju moguću uslugu za naše klijente i da im omogućimo da se fokusiraju na svoje poslovanje dok mi brinemo o njihovom računovodstvu i poreskom savetovanju.

Usluge koje pruža agencija
Poresko savetovanje, Obračun zarada, Obračun PDV-a, Finansijski izveštaji, Završni računi, Ostalo
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Sekundarne sirovine, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Turističke agencije, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Medicinske usluge ambulante, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe