O AGENCIJI

Mi smo tim stručnjaka koji se bavi eksternim obračunom zarada i naknada i obavlja celokupnu administraciju koja se tiče zaposlenih. Na tržištu Češke i Slovačke prisutni smo od 1991. godine a u Srbiji od 2011. Kako bismo kvalitetno pružili usluge mislili smo na svaki segment iz ove oblasti pa tako i o programu kroz koji ćemo Vam pružati podršku. Odlučili smo se za jedan od najboljih i najpouzdanijih programa koji postoji na našem tržištu. Tim IT stručnjaka je tu da 24 časa brine o zahtevima naših klijenata. Zajedno brinemo da sve isplate naših klijenata prema svojim zaposlenima budu u skladu sa zakonima Republike Srbije. Bili smo jedna od prvih kompanija koja je proširila svoje usluge na eksterni payroll. Uspešno poslujemo u 11 evropskih zemalja sa tendencijom daljeg proširivanja.

Naš uspeh smo izgradili na dugoročnim partnerstvima sa klijentima, kao i drugim dobavljačima proizvoda i usluga. Nudimo iskustvo i kompetentnost, pružamo vam podršku u postavljanju procesa, definisanju sistematizacije i organizacije, pravilnika i ostalih bitnih akata iz ove oblasti. Pomoći ćemo vam pri izradi različitih rešenja, odluka, sporazuma i svih ostalih akata koji proizilaze iz radnog odnosa i van njega. Pružićemo vam sigurnost, zakonitost i finansijsku stabilnost.

Nastojimo da poboljšamo stepen zadovoljstva naših klijenata i partnera, da učinimo naše procese efikasnijim i pružimo proizvode i usluge po najvišim standardima a sve u skladu sa važećim zakonodavstvom i očekivanjima svih učesnika. Gradimo partnerski odnos koji donosi zadovoljstvo u radu.

Ne razlikujemo se od drugih kompanija samo po pitanju kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti naših usluga, već i u pogledu brige o našim klijenata i jedinstvenosti sistema obezbeđenja kvaliteta u celoj Elanor Grupi.

Mi nismo samo vaš partner, mi zajedno činimo jednu celinu.

Softver koji agencija koristi
PANTHEON
Usluge koje pruža agencija
Poreska administracija, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Poreske prijave, Godišnji porez na dohodak građana, Obračuni bolovanja, Obračun zakupa nepokretnosti i zakupa pokretnih stvari, Obračun ugovora o delu, Obračun autorskog ugovora, Obračun za privremene i povremene poslove, Ostalo
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Građevina - ostalo, Sekundarne sirovine, Ugostiteljstvo - restorani, Ugostiteljstvo - kafićI, Maloprodaja - str, Maloprodaja - trafike, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Menjačnice, Apoteke, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Turističke agencije, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Obrazovanje, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI
Broj zaposlenih
od 5 do 10 zaposlenih