Knjigovodstvena agencija DNS-11 Siniša Škundrić PR

Oglasa - 0

Pošaljite poruku "Knjigovodstvena agencija DNS-11 Siniša Škundrić PR"

Follow us

O AGENCIJI

Knjigovodstvo poverite timu iskusnih stručnjaka

Vaš pouzdan partner
Knjigovodstvena agencija DNS-11
Dovoljno veliki da zadovolji sve Vaše finansijske potrebe,
a dovoljno mali da zna Vaše ime kad nas pozovete!
Agencija DNS-11 je porodična firma koja je osnovana u Beogradu 1999. godine od strane iskusnih profesionalaca iz oblasti knjigovodstva.

Knjigovodstvena agencija DNS-11 je imala promenu vlasničke strukture u 2009 i 2012. god. Na čelu tima se nalazi bivši šef računovodstva a kasnije i finansijski inspektor koji radi sa grupom sertifikovanih knjigovođa. Po potrebi se angažuju spoljni konsultanti za pružanje specijalizovanih usluga u određenim oblastima.

Knjigovodstvo – zašto je važno da ga poverite iskusnim stručnjacima
Kao i svaki stručnjak za mnoge oblasti, računovođe koje intenzivno rade sa mnogo različitih kompanija, imaju širok spektar prakse. To znači da su se suočili sa mnogo više situacija i mogu preciznije da odgovore izazovima zakonodavstva.

Tako osiguravamo konstantno visok kvalitet pruženih usluga i pronalaženje najboljih rešenja za klijenta.

Osnovni posao svakog knjigovođe je da razume sve računovodstvene informacije koje može da sakupi. Ti podaci nam omogućavaju sastavljanje izveštaja koji će vam olakšati da se odlučite za bolji poslovni izbor.

Jer su nama na prvom mestu potrebe klijenata!

Softver koji agencija koristi
BIZNISOFT
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Poreska administracija, Promene pravne forme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi, Ostalo, Finansijska analiza poslovanja
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - ostalo, Ugostiteljstvo - kafićI, Maloprodaja - str, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Robno-materijalno knjigovodstvo, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Usluge, IT usluge, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O.
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI
Broj zaposlenih
do 5 zaposlenih

FOTOGRAFIJE