O AGENCIJI

O NAMA

Privredno društvo FinanasProfi kao osnovnu delatnost ima vođenje poslovnih knjiga preduzećima i preduzetnicima. Računovodstvo, koje je u fokusu našeg rada, ima za cilj da klijentima precizno i profesionalno omogući tumačenje i primenimenu propisa iz oblasti računovodstva kao i primenu svih poreskih Zakona za privredna društva i preduzetnike.

Računovodstveni servis svojim klijentima nudi kvalitetno poresko i poslovno savetovanje. Shodno tome osnovno načelo nam je kvalitet, zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju. Sarađujemo sa svim značajnim institucijama u državi u vezi sa računovodstvom i preduzetništvom uopšte.

NAŠ CILJ

Naš cilj je da vi možete da se posvetite radu i razvoju vašeg poslovanja dok mi preuzmemo odgovornost, i sve brige za vodjenje vaših poslovnih evidencija u skladu sa zakonskim propisima, vašim poslovnim potrebama i interesima na ažuran i profesionalan način.

Želimo da ostanemo ugledan, stručan, pouzdan i ljubazan računovodstveni servis sa naglašenom brigom za klijente.

NAŠE PREDNOSTI

Naše prednosti su vaše koristi !

Znanjem i iskustvom štedimo vaše vreme i novac.
Svakom klijentu pristupamo individualno u odnosu na njegove specifične potrebe.
Savetujemo u svim oblastima računovodstveno-finansijskog poslovanja i poreza i zajednički učestvujemo u rešavanju problema.
Preuzimamo svu odgovornost u vezi sa pravilnošću knjiženja.
Prosleđujemo vam najnovije informacije o propisima..
Aktivno sarađujemo pri svim pregledima inspekcije.
Klijentima su, pri potpisivanju ugovora, na raspolaganju potpuno definisani postupci dostavljanja i obrade dokumentacije.
Imamo uređeno radno vreme.
Imamo transparentnu i uređenu politiku cena.
Putem Interneta možemo da vam omogućimo uvid u vaše računovodstvene podatke.
Naši računarski programi maksimalno racionalizuju računovodstvene usluge.
Na računovodstvo gledamo i iz preduzetničkog ugla.
Mnogo nam znače dobri poslovni običaji, pouzdanost i ljubaznost.

Rad na ruskom jeziku.

Softver koji agencija koristi
BIZNISOFT
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Promene pravne forme, Finansijska analiza poslovanja, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Menjačnice, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Mikro preduzeća, Turističke agencije, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Stomatološke ordinacije, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O.