O AGENCIJI

Preduzeće za knjigovodstveno – poslovne usluge i promet robe Company Mašić DOO se bavi knjigovodstvenim uslugama i konsaltingom iz oblasti računovodstva počev od 1996. godine, što znači neprekidno uspešnih 27 godina rada.

Svakom preduzeću ili klijentu se pristupa individualno, gde na takav način uspeva da se obezbedi adekvatna vrsta usluge koja je vezana za samu njihovu delatnost.

Takođe veoma bitno što napominjemo jeste i naš odlazak u kancelarije klijenta, preuzimanje tog momenta poslovne dokumentacije, kao i samo vršenje poreskog, poslovnog i finansijskog savetovanja.
Zahvaljujući stručnom kadru kao i dugogodišnjem iskustvu, kontinuiranoj edukaciji odnosno praćenju stručnih seminara, u mogućnosti smo da profesionalno izađemo u susret svim poslovnim zahtevima naših klijenata koju su nam ukazali poverenje.

Posedujemo licencu za rad i članstvo u udruženju SRRS kao i samu dozvolu za rad i obavljanje računovodstvenih poslova pored sertifikata gde se imenovani upisuje u imenik profesionalno stručnih zvanja.

Postanite jedan od naših klijenata još danas.

Vaša knjigovodstvena agencija Company Mašić doo

USLUGE
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi