O AGENCIJI

CFO TEAM čine ljudi, koji svoju ekspertizu žele da podele sa vama i učine vaše poslovanje stabilim i sigurnim. Osnovana od strane eksperta sa 30 godina iskustva u Računovodstvu, Porezima, Finansijama i Savetovanju, sa ciljem da vam olakša poslovanje i poveća vrednost vašem biznisu.

Ne samo da brinemo o vašem knjigovodstvu, poreskim aspektima vašeg poslovanja, izveštavanju , obračunu zarada vaših ljudi, optimalnim novčanim tokovima i poreskim uštedama. Već vam omogućavamo i pomažemo da zarađujete više svakog meseca. Vaš uspeh je i naš uspeh.

Lidija Živković
CEO & Kontroling

Lidija je ekspert za računovodstvo finansije i poreze sa iskustvom od preko 25 godina u različitim industrijama.

Radila je kao Direktor finansija i računovodstva u kompanijama u okviru MPC Holding , u Mercati- jednom od najvećih ditributera cigareta u Srbiji, MPC HOLDING Iksel – franšizni lanac brendova Mango, Springfield, Cortefiel, Pedro del Hierro. Razvijala BI izveštavanje za kompanije u okviru sistema i bila zadužena za IT sektor.

Tokom svoje karijere bila je zadužena za sledeća tržišta: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Bugarska.

OVLAŠĆENI RAČUNOVOĐA – REPUBLIKA SRBIJA

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Sekundarne sirovine, Menjačnice, Apoteke, Velike firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Turističke agencije, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Medicinske usluge ambulante, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe