O AGENCIJI

CFO TEAM čine ljudi, koji svoju ekspertizu žele da podele sa vama i učine vaše poslovanje stabilim i sigurnim. Osnovana od strane eksperta sa 30 godina iskustva u Računovodstvu, Porezima, Finansijama i Savetovanju, sa ciljem da vam olakša poslovanje i poveća vrednost vašem biznisu.

Ne samo da brinemo o vašem knjigovodstvu, poreskim aspektima vašeg poslovanja, izveštavanju , obračunu zarada vaših ljudi, optimalnim novčanim tokovima i poreskim uštedama. Već vam omogućavamo i pomažemo da zarađujete više svakog meseca. Vaš uspeh je i naš uspeh.

Lidija Živković
CEO & Kontroling

Lidija je ekspert za računovodstvo finansije i poreze sa iskustvom od preko 25 godina u različitim industrijama.

Radila je kao Direktor finansija i računovodstva u kompanijama u okviru MPC Holding , u Mercati- jednom od najvećih ditributera cigareta u Srbiji, MPC HOLDING Iksel – franšizni lanac brendova Mango, Springfield, Cortefiel, Pedro del Hierro. Razvijala BI izveštavanje za kompanije u okviru sistema i bila zadužena za IT sektor.

Tokom svoje karijere bila je zadužena za sledeća tržišta: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Bugarska.

OVLAŠĆENI RAČUNOVOĐA – REPUBLIKA SRBIJA

USLUGE
Osnivanje i registracija, Obračun plata, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi