CENTAR ZA MIKRO RAZVOJ

Oglasa - 0

O AGENCIJI

Centar za mikro razvoj d.o.o. Užice je društvo osnovano 2017.godine. Knjigovodstveno-računovodstvenim uslugama se bavimo od 2020.godine. Društvo je upisano u Registar pružalaca računovodstvenih usluga ev.br. PRU 608/2021 po rešenju 5361/2021. Protekle godine od osnivanja Centar za mikro razvoj je posvetio konstantnom učenju i sticanju iskustava iz oblasti računovodstva koje upravo poslednjih godina trpi značajne promene i novine. Usmereni smo na rad s mikrobiznisima tako da sem knjigovodstveno-računovodstvenih usluga koje su osnov našeg poslovanja, pružamo i druge usluge, administrativne, kadrovske i dr, da bismo vam omogućili da se prvenstveno bavite svojom delatnošću.

Tu smo za vas dok nas ne prerastete, što vam iskreno želimo!

 

Softver koji agencija koristi
MINIMAX
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Poreske prijave, Završni računi, Poslovi platnog prometa sa poslovnim bankama, Godišnji porez na dohodak građana, Obračuni bolovanja, Obračun zakupa nepokretnosti i zakupa pokretnih stvari
Delatnosti firmi koje radi agencija
Maloprodaja - str, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Mikro preduzeća, Robno-materijalno knjigovodstvo, Usluge, Udruženja, Obrazovanje, D.O.O.
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI
Broj zaposlenih
do 5 zaposlenih