O AGENCIJI

Budite među najboljima. Budite deo našeg tima.

Knjigovodstvena agencija Best Economy je osnovana 2005.godine i bavi se vođenjem knjigovodstveno-računovodstvenih poslova za preduzeća, preduzetnike, strana predstavništva i ostala pravna lica.

Način rada

Naš koncept pružanja knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga je celovitost, što znači da preuzimanjem obaveza vođenja poslovnih knjiga mi pokrivamo sve segmente poslovanja privrednih subjekata.

Preuzimamo potpunu odgovornost za pravilno sprovedeno knjiženje, kao i što aktivno učestvujemo u svim postupcima kontrole od strane nadležnih državnih organa. Kroz poresko savetovanje trudimo se da našim klijentima omogućimo što veću efikasnost i uštede pronalaženjem najoptimalnijih poreskih rešenja.

Usluge koje pružamo su usklađene sa potrebama i željama naših klijenata, počev od osnivanja, kao i u svim segmentima administrativnog, pravnog, ekonomskog i finansijskog aspekta poslovanja.

Knjigovodstvene usluge u Beogradu za domaće i međunarodne klijente

Raznolikost obima naših knjigovodstvenih usluga i specifičnost svakog pojedinačnog preduzeća kome nudimo svoje usluge, vode nas ka temeljnom i profesionalnom obavljanju svih usluga. Poslovnim partnerima obezbeđujemo uslugu primerenu njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja. Lepeza naših usluga dizajnirana je tako da može zadovoljiti potrebe svih naših klijenata – od osnivanja firme, kao i tokom celog njenog postojanja u skoro svim segmentima finansijskog i administrativno – pravnog aspekta poslovanja.

Knjigovodstvene usluge su profilisane prema malim i srednjim preduzećima, kao i preduzetnicima. Naše usluge se, međutim, mogu prilagoditi i velikim kompanijama kojima su potrebne knjigovodstvene usluge.

Sve knjigovodstvene usluge na jednom mestu

Knjigovodstvene usluge
Priprema poslovne dokumentacije, vođenje elektronskog platnog prometa, usklađivanje računovodstvenih evidencija sa evidencijama Vaših poslovnih partnera i mnoge druge usluge.

Obračun zarada
Preduzetnicima i privrednim društvima uslugu obračuna zarada i naknada nudimo kao samostalnu. Obračun zarada i naknada, kao i drugih primanja prepustite pouzdanoj knjigovodstvenoj agenciji.

Finansijske Konsultacije
Nudimo širok spektar finansijskih savetodavnih usluga koje će pomoći da osnujete kompaniju u Srbiji. Usluge poslovnog konsaltinga uključuju predloge i savete koji vode ka skladnom poslovanju.

Poresko Savetovanje i Usluge
Oporezivanje često može oduzeti fokus vlasnika preduzeća od primarnih poslova. Svojim klijentima nudimo poreske usluge, sve do zadovoljenja svih potreba vašeg preduzeća.

Osnivanje i Registracija Preduzeća
Nudimo usluge osnivanja i registracije preduzeća, kao i uspostavljanje efikasnog knjigovodstvenog sistema novim preduzećima kako bi na pravi način započeli posao.

Potrebno Vam je više informacija o knjigovostvenim uslugama?
Pozovite nas i zakažite konsultacije već danas. Bilo da ste preduzetnik ili tek počinjete poslovanje, mi smo tu da Vam olakšamo i ponudimo pravo rešenje.

Svakog meseca nudimo SPECIJALNE PONUDE za novootvorene kompanije. Kontaktirajte nas što pre i osigurajte finansijsku budućnost Vaše kompanije. U sigurnim ste rukama.

Softver koji agencija koristi
WINGS
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Statusne promene, Poreska administracija, Likvidacija firme, Dozvola za boravak i rad, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Promene u APR-u, Poreske prijave, Finansijski izveštaji, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI