O AGENCIJI

Mi smo jedna od retkih agencija kojoj je klijent stvarno na prvom mestu. Svojim klijentima dajemo 110% kako bi rešili svaki problem koji naiđe i kako bi bili maksimalno papirološki pokriveni. To vam omogućava da se slobodno i bez tenzija bavite svojim biznisom.

Naša vizija je: Kvalitetom usluga i zadovoljstvom klijenata zajedno rastemo i napredujemo!

Rubiz knjigovodstvo broji više stručnih timova, ogranizovanih u funkcionalan sistem koji vam omogućuje:

Stručnost i iskustvo – (Članovi smo saveza računovođa i revizora Srbije, a naš kvalitet potvrđuju međunarodni sertifikati)
Prilagođenje usluge – (Kod nas imate mogućnost izbora koje usluge želite da vam mi obavljamo a koje usluge eventualno želite sami da obavljate)
Pouzdanost i poverljivost – (Vaše poverenje je naš prioritet. Sa ponosom ističemo da sa svim našim klijetima imamo odličnu komunikaciju, na obostrano zadovoljstvo.
Efikasnost i preciznost – (Konstantna edukacija i savremen način poslovanja nas ističu da vam pružamo maksimalnu posvećenost i profesionalnost usluga)

 

Mi smo tu da vam pružimo stručnu podršku i olakšamo vaše poslovanje. Sa nama u timu nećete više čekati u redovima niti biti u situaciji da vam fali jedan papir.

Kad angažujete nas – svi vaši problemi su rešeni.

Vi se bavite rastom vašeg biznisa, a nama prepustite papirologiju.

Softver koji agencija koristi
BIZNISOFT
Usluge koje pruža agencija
Knjigovodstvo, Osnivanje i registracija, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi
Jezici koje pričamo u agenciji
SRPSKI, ENGLESKI
Broj zaposlenih
do 5 zaposlenih