AGENCIJA KONTING

konting.agencija@gmail.com
Oglasa - 0

O AGENCIJI

Knjigovodstvena agencija Konting je osnovana 2004. godine. Od osnivanja do danas sarađivali smo sa velikim brojem preduzetnika i preduzeća.

Zajedno smo rasli, razvijali se i zahvaljujući fleksibilnosti i pouzdanosti stvorili smo jaka partnerstva koja traju godinama.

U našem radu koristimo savremena sredstva komunikacije, pouzdan i kvalitetan softver i nastojimo da naše klijente pravovremeno obaveštavamo o svim novostima i promenama koje se tiču njihovog poslovanja.

Radite ono što najbolje znate, a našem iskusnom osoblju prepustite brigu o računovodstvenim i ostalim poslovima – delimično ili u potpunosti.

Računovodstvene usluge
Komplet knjigovodstvenih usluga za vašu radnju ili preduzeće. Obračuni zarada, izrada finansijskih izveštaja, obračun PDV i mnoge druge usluge iz domena računovodstva.

Osnivanje preduzeća / otvaranje radnje
Preduzetnička radnja ili DOO, u zavisnosti od vašeg izbora vršimo kompletnu registraciju sa izradom pečata, i pružamo obuku i edukaciju klijenata o početnim koracima poslovanja.

Likvidacija preduzeća / zatvaranje radnje
Privremeno ili trajno zatvaranje radnje i likvidacija preduzeća uz izrade pratećih finansijskih izveštaja i upis staža za osnivače.

Poresko i pravno savetovanje
Imate ideju a ne znate kako je sprovesti u delo i da li je isplativo. Želite da rešite problem a da bude u skladu sa propisima i zakonom. Zanimaju vas važeći propisi oko oporezivanja i neoporezivanja prihoda. Mi imamo odgovor na vaša pitanja.

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Sekundarne sirovine, Maloprodaja - str, Maloprodaja - trafike, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Menjačnice, Apoteke, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Turističke agencije, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Medicinske usluge ambulante, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe