AGENCIJA KONTING

konting.agencija@gmail.com
Oglasa - 0

O AGENCIJI

Knjigovodstvena agencija Konting je osnovana 2004. godine. Od osnivanja do danas sarađivali smo sa velikim brojem preduzetnika i preduzeća.

Zajedno smo rasli, razvijali se i zahvaljujući fleksibilnosti i pouzdanosti stvorili smo jaka partnerstva koja traju godinama.

U našem radu koristimo savremena sredstva komunikacije, pouzdan i kvalitetan softver i nastojimo da naše klijente pravovremeno obaveštavamo o svim novostima i promenama koje se tiču njihovog poslovanja.

Radite ono što najbolje znate, a našem iskusnom osoblju prepustite brigu o računovodstvenim i ostalim poslovima – delimično ili u potpunosti.

Računovodstvene usluge
Komplet knjigovodstvenih usluga za vašu radnju ili preduzeće. Obračuni zarada, izrada finansijskih izveštaja, obračun PDV i mnoge druge usluge iz domena računovodstva.

Osnivanje preduzeća / otvaranje radnje
Preduzetnička radnja ili DOO, u zavisnosti od vašeg izbora vršimo kompletnu registraciju sa izradom pečata, i pružamo obuku i edukaciju klijenata o početnim koracima poslovanja.

Likvidacija preduzeća / zatvaranje radnje
Privremeno ili trajno zatvaranje radnje i likvidacija preduzeća uz izrade pratećih finansijskih izveštaja i upis staža za osnivače.

Poresko i pravno savetovanje
Imate ideju a ne znate kako je sprovesti u delo i da li je isplativo. Želite da rešite problem a da bude u skladu sa propisima i zakonom. Zanimaju vas važeći propisi oko oporezivanja i neoporezivanja prihoda. Mi imamo odgovor na vaša pitanja.

USLUGE
Osnivanje i registracija, Obračun plata, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi