O AGENCIJI

Agencija MAJJA 10 pruža računovodstvene, knjigovodstvene i revizorske poslove i poresko
savetovanje (šifra delatnosti 69.20).

Naši klijenti su, pre svega, preduzeća koja se bave proizvodnjom, građevinom i trgovinom na malo i veliko, štamparije, kao i preduzetnici i paušalci, a, takođe, turisticke agencije i udruženja građana.

Biljana Momirović ima višedecenijsko iskustvo kao šef racunovodstva državnih giganata poput Jugoleka i Želnida, ali i kao knjigovođa brojnih privatnih firmi.

Od sada vec davnog 25.02.2000. godine poseduje certifikat za profesionalno zvanje računovođe koji joj je izdao Savez računovođa i revizora Jugoslavije, i to kao 733. u tadašnjoj velikoj državi.

Iako se odredba Zakona o računovodstvu primenjuje od 01.01.2023. godine, već 09.12.2021. godine je Komora ovlašćenih revizora izdala dozvolu za pružanje računovodstvenih usluga, pa je 15.12.2021. godine Agencija za privredne registre upisala u Registar pružalaca računovodstvenih usluga koji vodi kao nadležni organ.

Agencija je smeštena u Golf naselju, srcu Banovog brda. Odlikuje nas profesionalnost,
efikasnost, efektivnost, povoljni uslovi za komitente, odanost, lojalnost, a, najvažnije,
maksimalna posvećenost. Očekujemo Vaš poziv i unapred se radujemo predstojecoj saradnji
na obostrano zadovoljstvo!

Tu smo da u potpunosti opravdamo Vaše poverenje!

USLUGE
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi