O AGENCIJI

D.I.A. KONTO je knjigovodstvena agencija za pružanje usluga iz oblasti knjigovodstva, računovodstva i poreskog savetovanja. Agencija je osnovana 2015.godine sa ciljem da svojim kllijentima omogući lakše, jednostavnije i bolje poslovanje uz minimalne troškove.

Naša misija je da svojim načinom poslovanja obezbedimo klijentima uštedu u vremenu i novcu koje bi potrošili dolazeći do nas u kancelariju. Svojom profesionalnošću i prilagodljivošću želimo da povećamo produktivnost i oslobodimo klijenta nepotrebnog stresa i obaveza dolaska kod knjigovođe.

Naš cilj je budemo prepoznatljivi po profesionalnosti, tačnosti i ažurnosti u poslu i ljubaznošću prema klijentima. Svakako težimo da postanemo digitalno orijentisana agencija.

Naši klijenti su fizička i pravna lica koja imaju svoje poslovanje u raznim oblasima: maloprodaje, veleprodaje, restorani i caffe barovi, proizvodnje, uslužnih delatnosti poljoprivrede, građevinarstva, export-import…

Iskustvo našeg tima je veliko i dugogodišnje radeći posao precizno, profesionalno i ažurno prilagođavajući se svakom klijentiu ponaosob.

Tim knjigovodstvene agencije D.I.A. KONTO preuzima odgovornost za svoj rad. Prava i obaveze iz poslovnog odnosa sa klijentom regulisaće se Ugovorom.

PRIDRUŽITE SE TIMU NAJBOLJIH I POSTANITE DEO ZAJEDNICE USPEŠNIH!

Zadovoljan klijent je najbolji marketing, stoga nam je veoma važno da svaki, čak i potencijalni klijent ode iz naše kancelarije ljubazno uslužen i zadovoljan tretmanom kao i nivoom naših usluga.

USLUGE
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Izrada faktura, Poreske prijave, Završni računi

FOTOGRAFIJE