O AGENCIJI

D.I.A. KONTO je knjigovodstvena agencija za pružanje usluga iz oblasti knjigovodstva, računovodstva i poreskog savetovanja. Agencija je osnovana 2015.godine sa ciljem da svojim kllijentima omogući lakše, jednostavnije i bolje poslovanje uz minimalne troškove.

Naša misija je da svojim načinom poslovanja obezbedimo klijentima uštedu u vremenu i novcu koje bi potrošili dolazeći do nas u kancelariju. Svojom profesionalnošću i prilagodljivošću želimo da povećamo produktivnost i oslobodimo klijenta nepotrebnog stresa i obaveza dolaska kod knjigovođe.

Naš cilj je budemo prepoznatljivi po profesionalnosti, tačnosti i ažurnosti u poslu i ljubaznošću prema klijentima. Svakako težimo da postanemo digitalno orijentisana agencija.

Naši klijenti su fizička i pravna lica koja imaju svoje poslovanje u raznim oblasima: maloprodaje, veleprodaje, restorani i caffe barovi, proizvodnje, uslužnih delatnosti poljoprivrede, građevinarstva, export-import…

Iskustvo našeg tima je veliko i dugogodišnje radeći posao precizno, profesionalno i ažurno prilagođavajući se svakom klijentiu ponaosob.

Tim knjigovodstvene agencije D.I.A. KONTO preuzima odgovornost za svoj rad. Prava i obaveze iz poslovnog odnosa sa klijentom regulisaće se Ugovorom.

PRIDRUŽITE SE TIMU NAJBOLJIH I POSTANITE DEO ZAJEDNICE USPEŠNIH!

Zadovoljan klijent je najbolji marketing, stoga nam je veoma važno da svaki, čak i potencijalni klijent ode iz naše kancelarije ljubazno uslužen i zadovoljan tretmanom kao i nivoom naših usluga.

Usluge koje pruža agencija
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Izrada faktura, Poreske prijave, Završni računi
Delatnosti firmi koje radi agencija
Građevina - izrada stanova, Građevina - podizvodjačI, Sekundarne sirovine, Ugostiteljstvo - restorani, Ugostiteljstvo - kafićI, Maloprodaja - str, Maloprodaja - trafike, Maloprodaja - frizeri I kozmetički saloni, Apoteke, Pekare, Preduzetnici, Paušalci, Male proizvodne firme, Velike proizvodne firme, Velike firme, Mikro preduzeća, Budžetske firme, Robno-materijalno knjigovodstvo, Autorska prava, Licence, Patenti, Kulturni dogadjaji, Medicinske usluge ambulante, Stomatološke ordinacije, Zdravstvene ustanove, Trgovina na veliko, Uvoz, Izvoz, Spoljna trgovina, Poljoprivredna gazdinstva, Usluge, IT usluge, Udruženja, Nedobitne organizacije, Projektantske firme, Rad na engleskom, Rad sa strancima, D.O.O., Benzinske pumpe

FOTOGRAFIJE