O AGENCIJI

Privredno drustvo ANA MARI DOO koje se bavi knjigovodstvenim uslugama I konsaltingom iz oblasti racunovodstva , jedna je od najstarijih knjigovodstvenih agencija. Počela je sa radom 1990 godine. Od početka poslovanja uspešno ostvarujemo saradnju dugi niz godina sa našim klijentima, pružamo računovodstvene usluge profesionalno i ažurno. Veliki broj zadovoljnih klijenata dokaz su da smo najbolji u svom poslu.
Svakom klijentu ili preduzeću pristupamo individualno i na taj način uspevamo da obezbedimo adekvatnu vrstu usluge koja je vezana za njihovu delatnost.

Zahvaljujući stručnom kadru kao i dugogodišnjem iskustvu, kontinuiranoj edukaciji odnosno praćenju stručnih seminara, u mogućnosti smo da profesionalno izađemo u susret svim poslovnim zahtevima naših klijenata koju su nam ukazali poverenje.

Privredno drustvo ANA MARI DOO na jednom mestu nudi sledeće usluge:

Knjigovodstvene usluge
Konsalting
Poresko savetovanje
Obračun plata
Obračun PDV-a
Završni računi
Poreske prijave

Imamo odličnu saradnju sa svim nadležnim poreskim, državnim i drugim upravama.

Posedujemo sertifikat i članstvo u udruženju URIKS. Registrovani smo od 2021 godine u registru pružalaca računovodstvenih usluga.

USLUGE
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi