O AGENCIJI

Ukoliko tek počinjete svoje poslovanje, mi ćemo vam pomoći u prvim koracima i daćemo vam sve neophodne podatke da se vaše novo preduzeće, radnja, agencija ili udruženje odmah prilagodi u duhu propisa i zakonskog poslovanja. Postavite pravovremeno pitanje, da zajedno pronadjemo odgovor, kako biste lakše organizovali i vodili svoj biznis. Ako vam druga knjigovodstvena agencija radi vodjenje knjiga napravićemo predlog za presek stanja, te prelazak i nastavak vodjenja knjigovodstva kod nas.

Naše specijalizovano preduzeće vrši usluge knjigovodstva, usluge računovodstva kao i usluge poreskog i finansijskog savetovanja. Naša asistencija je utemeljena na više godina knjigovodstvenog iskustva u vođenju vaših poslovnih knjiga, dobroj organizaciji računovodstva i kompleksnim analizama poslovanja, sa željom da svojim redovnim poslovnim klijentima pomognemo da što kvalitetnije rade i pozitivno posluju.

Za uspešnu poslovnu saradnju potrebno je uzajamno poverenje. Svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom, sa ciljem da ukažemo na upravljanje prihodima i troškovima kroz blagovremeno savetovanje i izveštavanje a u cilju što veće poslovne koristi za našeg klijenta. Isto tako koristimo usluge konsultantskih kuća i saradjujemo sa stručnjacima iz oblasti prava, kako bismo pratili stalne promene u zakonima i na vreme obaveštavali naše klijente. Korisni i ispravni stručni saveti u računovodstvenom poslu daju sigurnost i efikasnost vašem poslovanju.

Zbog toga A&S Komerc uvek daje svom korisniku više, nego klasična agencija za knjigovodstvo u Beogradu. Pravilne knjigovodstvene usluge i pomoć u savetovanju su imperativ za sva preduzeća u Beogradu obzirom na značajne promene u zakonodavstvu i brojne greške u tumačenju novih propisa.

OSNIVANJE PREDUZEĆA,
OSNIVANJE RADNJE,
OSNIVANJE AGENCIJE

Ukoliko želite da započnete poslovanja i po prvi put krećete sa osnivanjem firme, radnje ili agencije i ako kojim slučajem i niste upućeni u sve što vam je potrebno, mi ćemo vam sa našim savetima pomoći kako bismo vam olakšali početak poslovanja.

Usluge koje možemo obaviti za vas, a koje se tiču osnivanja nove firme, preduzeća ili radnje, su:

– izbor imena (naziva) vaše firme i provera raspoloživosti izabranog imena
– izbor adekvatne pravne forme (radnja ili preduzeće, ili agencija?)
– definisanje pretežne delatnosti, kod preduzeća i svih ostalih delatnosti
– podnošenje zahteva za osnivanje preduzeća
– preuzimanje rešenja iz Agencije za privredne registre i PIB-a
– opredeljenje prilkom ulaska u sistem PDV-a
– otvaranje tekućeg računa kod Banke
– prijava početka rada kod nadležne Poreske uprave
– prijava vaših zaposlenih kod PIO fonda

Odgovori na mnogobrojna druga pitanja vezana za početak vašeg budućeg poslovanja.

Uspešno podržavamo sledeće grane poslovnih delatnosti:
trgovina, usluge, proizvodnja, građevina, uvoz/izvoz

Navedene usluge pružamo sledećim klijentima:

– preduzeće (malo i srednje)
– preduzetnici (radnje) koji vode knige ili paušalno
– udruženje građana, sportski klub, skuština stanara… i ostalo

USLUGE
Osnivanje i registracija, Likvidacija firme, Konsalting, Poresko savetovanje, Obračun zarada, Izrada faktura, Obračun PDV-a, Poreske prijave, Završni računi